Over ons

Son Appétit is een lokale cateraar die een groot aanbod aan verrukkelijke gerechten met een passie voor goed eten. Probeer het eens ! 


Catering Waalre

Feestje of speciale gelegenheid?

Voor uw feestje of speciale gelegenheid bieden wij u een buffet met verse soepen, ambachtelijk brood, broodjes en verschillende soorten beleg. 

Alles is op maat te bestellen uit ons menu, maar als u specifieke wensen heeft, horen wij dat natuurlijk graag! Indien u wenst kunnen wij ook sappen en verschillende soorten melk aanbieden. 

Voor thuis of op het werk.

Lunch of maaltijd nodig bij u thuis of op het werk? Bij Son Appétit bent u in goede handen. Wij verzorgen verschillende soepen en brood voor groepen van 10 tot 40 personen.

 

Naast lekker eten zorgen we ook voor prettig eten. Goed bestek, borden, soepkommen, servetten, snijplanken, kortom alles wat nodig is. Geen gedoe met plastic bestek en borden en na afloop halen we de 'vuile vaat' weer bij u op. 

 

Neem contact met ons op om af te stemmen hoe ik u het beste kan helpen. 

 

Als buffet of belegde boterhammen & broodjes? Alles is op maat af te stemmen.

Ons verhaal

Son van Son Appétit.


Naast mijn baan als kinderdiabetesverpleegkundige heb ik al jaren een passie en dat is koken en bakken. 
 
Al van jongs af aan, sta ik graag in de keuken en ga ik iedere uitdaging aan. Ik keek graag mee in de pannen van mijn moeder, maar al snel nam ik het gas over. Het geven van zorg is mijn basis; de zorg voor mijn gezin, zorg voor kinderen met diabetes, de zorg voor lekker eten en het ontzorgen van de eters. En dat heeft tot iets moois geleid: Son Appétit!
 
Bij het verzorgen van een catering, sta ik voor een lekkere maaltijd die er goed uit ziet. 
 
Sonja Hoogewerff.